Event app / Bogforum

Automagical har udviklet event app platformen eventapp.dk – det er et fantastisk værktøj til alle der aholder events – Med adgang til platformen har enhver arrangør hurtigt en event app til både iOS og Android. En app der giver overblik og relevant information – lige ved hånden og til glæde for alle besøgende og kunder. Platformen er lavet til messer og konferencer, men kan også anvendes til attraktioner som f.eks. sommerlande. Kort sagt, alle events der foregår over et stort område vil have gavn af app’en. Andre områder kunne være campingpladser og festivaller. En af vores kunder er Bogforum i Bella Center, som hvert år siden 2017 har benyttet vores app-platform. Det betyder i praksis at de super let, fra år til år, kan opdatere indholdet af app’en og til stadighed få stor gavn af den investering de lavede.

Bogforum har hos Automagical oplevet et yderst professionelt serviceniveau og en oprigtig interesse i at skabe de bedste løsninger for os. Vores ønsker til specifikke funktioner i messe-appen er blevet opfyldt hurtigt og med skarp forståelse for de overordnede funktioner appen skal løse. Det er en fornøjelse at samarbejde med en leverandør, som giver sig tid til at forstå baggrunden for vores ønsker, således vi sammen kan sikre, at brugerne får den bedste mulige oplevelse.

Lars Morratz, Bogforum, BC Hospitality Group A/S

Se mere på eventapp.dk – eller ring til Morten på tlf. 60 70 24 68 og hør nærmere. Vi kan let arrangere en demo der er tilpasset netop jer.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

og glæder os til en god dialog

61 70 24 68

contact@automagical.dk

LÆS MERE