Om os

Med et intensivt fokus på at forstå vores kunders forretningsbehov og på at skæddersy løsninger, har vi siden 2012 samlet på glade kunder. Vi løser desuden opgaver som underleverandør til andre firmaers udviklerteams eller IT afdelinger, hvilket giver mening for alle parter, på grund af vores forholdsvis lave time-satser.

2012

It's alive!

Automagical etableres med fokus på udvikling af egne projekter og udvikling for en håndfuld eksterne webshop kunder

2016

Event App Platform

Udviklingen af vores eventapp platform startede - og har siden udviklet sig til at dække flere brancher - se eventapp.dk

2017

Alarm-app platformen fødes

Første version af vores alarmapp platform bliver udviklet. Et godt værktøj til alle der arbejder alene i farebetonede situationer

2018

Integrationer!

Vi laver i stigende grad app's til både iOS og Android, og oparbejder derudover stærke kompetencer i system-integration.

2019

WMS systemer og flere integrationer

Tommy Bjørbæk bliver partner i Automagical, og firmaet er nu ekstrem stærk på WMS systemer og integrationer med webshops. Se også VikingC.com

Vores team

Vores team

Morten er med base i Silkeborg din primære kontaktperson. Tommy er også dansker, men har base i Norge, og vores stærke team af udviklere har base i Lithauen. Samlet er vi en flok på 8, og teamet ser ud til at skulle vokse en del i den nære fremtid. Vi har en meget uformel kultur, fyldt med smil, memes og en god stemning. På trods af store afstande har vi video kontakt til hele holdet hver dag og føler os som ét forenet team.

Morten

Morten

EJER OG DAGLIG LEDER

Morten er Cand. Merc. i innovation og forretningsudvikling og har en forkærlighed for for ny teknologi og løsninger der letter og automatiserer arbejdsprocesser.

Morten har en god forståelse for kundernes behov, og faciliterer den vigtige dialog, der klarlægger alle behov.

 

Tommy

Tommy

CHEF-KONSULENT

Tommy er partner i Automagical og har 23 års erfaring inden for e-handel og 6 års dybdegående erfaring med 3PL og Warehouse Management Systemer.

Tommy er vores integrations- og løsningskonsulent i alt der handler om integrationer mellem to eller flere systemer.

Darius

Darius

THE CODE MASTER

Darius er vores chef-programmør (vi kalder ham The Code Master). Med over 15 års erfaring med programmering i utallige facetter, kan vi til enhver tid gøre vores ideer til praktiske løsninger og føle os trygge ved at vide, at Darius kan gøre det til virkelighed.

Darius leder desuden et stadig større hold af dygtige programmører hos Automagical.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

og glæder os til en god dialog

61 70 24 68

contact@automagical.dk

LÆS MERE