Process

Hos Automagical følger vi en iterativ proces i udvikling, som hurtigt bringer jer hen til den første test-version og derfra sikrer vi med en fleksibel og effektiv arbejdsgang at vi ender med det helt rigtige resultat.

Step 1
Møde og workshop

Møde og workshop

Vi skal først høre om din idé og vision. Vi finder den bedste løsning til netop din problemstilling og aftaler deadlines, pris og procedure. Jo mere information du har klar, jo størrer chance har vi for succes.

Step 3
Design og brainstorm

Design og brainstorm

Vores dygtige designere går igang med at udarbejde et layout til netop din løsning. Dette foregår i tæt dialog med dig, sådan at vi rammet netop dit publikum og du er tilfreds.

Step 5
Godkendelse og lancering

Godkendelse og lancering

Når du er glad og tilfreds, godkender du officielt løsningen. Herefter sørger vi for at den går online på diverse app stores eller på det korrekte domæne. Det eneste du skal gøre, er at fejre din nye fine løsning!

Step 2
Vi finder eksperten

Vi finder eksperten

Vi finder eksperten indenfor netop din område. Vi kan tilbyde konkurrence dygtige priser, fordi vi kigger i hele verden efter specialister. Din kontaktperson er dog altid i Danmark og klar til at hjælpe med at formulere din opgave videre.

Step 4
Programmering

Programmering

Når du er tilfreds med det visuelle og funktionerne bag din løsning, går vores nørder igang med at omsætte designet til noget brugbart. Du er med i hele processen og vi taler et sprog du forstår.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

og glæder os til en god dialog

61 70 24 68

contact@automagical.dk

LÆS MERE